logo

Cijena na upit (Cijena na upit)

Floriana Sportski ranč – Sv. Rok – Hrvatska od Zir Park d.o.o.
Imanje se prostire na 100 hektara (1 km2, dimenzija cca ½ km x 2 km) te obiluje podzemnim vodnim resursima.
Imanje se sastoji od:
14 čestica, a svaka od cca 5 hektara kao seoska imanja za pojedinačno vlasništvo za smještaj: rekreativno jahanje i/ili poljoprivredna seoska imanja, sportski dom i agroturizam. Idealno za seoski život, sportski odmor i posjete sedam nacionalnih parkova u blizini jezera, rijeka, planina i mora.
½ hektara za hotelsku namjenu, ½ hektara za stanove, 29 hektara za rekreacijsku namjenu s mogućnošću:
1 Polo igralište i Club House
2 jahačka trkališta sa tribinom i 2 ograđena prostora za konje, staje za 30 konja, Spa i Gazebo bar
1 restoran
4 squash i tenis terena
Unutarnji i vanjski bazeni i masažne kade
Višenamjenska soba za tečajeve grupnog fitnessa
2 vanjska terena za boćanje
1 igralište za djecu i akvarij
1 vrtić za djecu
2 parkirališta

Floriana ranč leži na sjevernoj strani litice Zir, na platou na 600 m nadmorske visine, okružen planinama Velebita, 3 km zapadno od autoceste A1, sa dva izlaza, 13 Udbina / Gornja Ploča i 14 Sveti Rok, na pola puta između Zagreba i Splita, udaljen 5 sati vožnje od Venecije, 3 sata od Trsta, 2 sata od Zagreba, 2 sata od Splita, 45 minuta od Zadra, 30 minuta od Gospića gdje su najbliže samoposluge, te 20 minuta od obale; Sv. Rok je najbliže mjesto koje pripada Općini Lovinac.
Floriana ranč također je blizu želježničke podstanice Željeznička Raduč i benzinskoj postaji Macola, motelu, restoranskom kompleksu. “Floriana ranč” smješten je na jako pitoresknoj lokaciji u blizini 7 raznolikih nacionalnih parkova pored mora, planina, rijeka i jezera, svega što pruža pregršt prekrasnih prizora, u privatnoj i eskluzivnoj športskoj zoni u jednom zdravom i netaknutom okruženju.
Nekoliko čestica neznatno različitih veličina su na prodaji. Cijene variraju ovisno o pojedinačnim karakteristikama. Poticaji Europske Unije za izgradnju i razvoj pojedinih projekata su dostupni.
Kupnja bilo koje čestice (oko 5 hektara) Floriana ranča u ovom trenutku jamčiti će najbolju moguću kupnju.
Odgovarajuće rješenje s optimalnim financijskim planom može se dobiti putem razgovora i detaljnih analiza projekata kao i kroz poslovnu suradnju. Brojne financijske varijante omogućavaju pristup po mjeri različitim potrebama. Villa Floriana
Boutique Hotel

3.793 m2
Villa Floriana je planirana i osmišljena kao vrhunski Boutique hotel. Obnoca stare škole zamišlja prostrane prostorije sa visokim svodovima u starinskom stilu sa svim modernim sadržajima. Svih njegovih osam apartmana, od kojih su četiri u obnovljenoj staroj zgradi, a četiri u novoizgrađenom dijelu, predviđaju sve udobnosti i svi su vrlo prostrani.


Šifra objekta:
iro-6
Lokacija:
Sveti Rok (53244)
Kvadratura:
1 024 991,00 m2

Povezane nekretnine

thumbnail

Cijena na upit

Kategorija: Imanje

Šifra objekta: iro-6

Lokacija: Sveti Rok

Prikaži

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".